065225

Cover ID-LED spot Stål

Udskift farven på ID-LED spot med en coverring.

Farve

39,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Coverring til ID-LED
Unik salgsargument 2
Udskift til ny farve
Unik salgsargument 3
Ringen dækker hele spotten, og giver et fuldendt udtryk

Farveskift

Det er muligt at ændre farveudtrykket på ID-LED spotten ved at udskifte coverringen. Ringen dækker hele spotten, og du får derfor en flot helstøbt løsning.

Mix eller match

Det kan være at de hvide underskabe vil tage sig godt ud med sorte spots, hvis de skal passe til andre detaljer i køkkenet. Eller måske spotten er monteret på en sort overflade, og du ønsker at materialerne smelter så meget sammen som muligt.

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.