Tillid og passion

Loevschalls styrker

Loevschall ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner, når det handler om LED lys og tilbehør. Vores ambition er altid at levere på højt niveau i hele produktrejsen fra udvikling, kvalitetssikring, produktion, leverance og service.

Loevschall har mange års erfaring i udvikling og produktion af LED lys. Det betyder, at når du vælger Loevschall som leverandør og samarbejdspartner har du vores brede palette af kompetencer at profitere fra.

Viden om seneste nye LED teknologi

Hos Loevschall har vi altid opdateret viden om udviklingen inden for LED teknologi. Det betyder, at du med Loevschall som samarbejdspartner er garanteret tilgang og sparring på den nyeste teknologi. Blandt andet har vi nogle af markedets mest energieffektive produkter, hvilket betyder, at du får et højt lysudbytte med mindst mulig watt-forbrug.

Vores produkter ligger samtidig helt i toppen, når det gælder farveægthed af lyset – det betyder, du får et naturligt lys, som aldrig ser kunstigt ud.

 

Høj kvalitet

Loevschall leverer kvalitetsprodukter! Vores lys indbygges ofte i køkken, bad og garderobe – derfor er kvaliteten og holdbarheden essentiel – tilgangen er en del af DNA’et hos Loevschall, hvilket går igen i alle vores produkter.

Vi sætter en stor ære i, at vores produkter har en høj kvalitet, lang levetid og ensartethed. Det er vi naturligvis stolte af, og det skyldes vores kompromisløse tilgang til kvalitet lige fra elektronik, lyskvalitet og finish på produkterne.

Certificering og ESG

Vi ved alt om lovgivningen inden for LED lys. Samtidig holder vi os opdateret på, hvad der er på vej i forhold til fremtidige tiltag. På den måde er du med Loevschall som samarbejdspartner sikret seneste viden i forhold til lovgivning, myndighedskrav og certificering. Vi sikrer, at produktet altid overholder lovgivningen, og at det må anvendes, som det er tænkt.

Ud over at certificere produkter til salg i Europa og UK certificerer vi også til lande som USA, Japan, Korea, Australien og New Zealand.

Loevschall arbejder seriøst med ESG i forhold til at være en fremtidssikret leverandør. Det betyder at vi har detaljeret stamdata på vores produkters samt at vi er medlem af BSCI, Sedex samt Ecovadis.

Teknisk sparring

Vi har mere end 40 års erfaring med produktudvikling af lys, og vi ved alt om mekanik- og elektronikudvikling. Vi tilbyder derfor teknisk sparring på højt plan uanset om det drejer sig om vores standardsortiement eller udvikling af dit specifikke lysprodukt.

Vores mål er at sikre kvalitetslys, der får det bedste frem i alt, det falder på.

Lager, logistik og forsendelse

Loevschall har stor fleksibilitet i forhold til logistik, og vi strikker den løsning sammen, som passer til dig. Vi kan lagerlægge dine varer helt eller delvist, ligesom vi tilbyder alle typer for transport også drop shipment.

Vi tilbyder at lave rammeordrer, og kan ligeledes tilbyde produktion med lave MOQ selv på specialdesigns. Det skyldes vores lange og gode relationer med vores producenter i Danmark, Kina og Europa.

Loevschall er lagerførende på hele vores standardsortiment. Vi har et væsentlig sikkerhedslager, som betyder vi har høj leveringssikkerhed på vores varer.

 

Langvarige relationer og kontor i Kina

Loevschall har kontor i  Guangzhou i Kina med egne passionerede medarbejdere med lang anciennitet. De har deres daglige gang hos vores producenter, hvor de kvalitetssikrer, sørger for papirarbejde og håndterer forsendelser.

Loevschall har langvarige relationer med vores producenter, som sikrer stabilitet, et styrket samarbejde og en ensartet kvalitet i vores produkter.

Kundesupport i højsædet

Høj Loevschall er vi kendt for god kundesupport og høj service. Med Loevschall som samarbejdspartner har du højeste prioritet, og du får hjælp, når der opstår en udfordring, der skal løses. Vi har uddannede fagfolk og medarbejdere med stor indsigt i både vores standardprodukter og de specialprodukter, vi udvikler sammen med dig. Ligeledes har vi stor viden om produkter, der har været i vores sortiment tidligere.

Med andre ord, så har du som kunde høj prioritet hos Loevschall, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig i mål med din opgave.