3443459189

Refine spejl Ø1000 mm Messing

Nordisk enkelthed og gennemtænkt design. Spejl og ramme smelter sammen og skaber et eksklusivt udtryk.

Diameter

Farve

1.999,00 DKK

Specifikationer

Dimensioner

Diameter (mm)
1000
Dybde (mm)
15

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Nordisk enkelthed. Eksklusivt udtryk
Unik salgsargument 2
Spejlfladen flugter med rammen og de to materialer smelter sammen
Unik salgsargument 3
Smukke rammefarver i tidens indretning
Unik salgsargument 4
Den runde form bløder indretningen op
Unik salgsargument 5
Flot at kombinere med Sekvens væglampe

Nordisk design 

Refine er kendetegnet ved at spejlets overflade flugter med rammen, og de to materialer smelter sammen til en enhed. Rammen har et slankt og stramt udtryk, og sammen med den smukke runde form fås et let og eksklusivt udtryk. 

Bred anvendelse 

Spejle er smukke at bruge i indretningen og er med til at gøre rummet større og reflekte lys. Brug Refine alle steder i huset lige fra garderoben, entréen, badeværelset eller stuen.

Smukke rammefarver

Vælg mellem farverne børstet aluminium eller messing, bruneret messing og sort. De børstede overflader er med til at skabe et råt udtryk, som taler ind i den nordiske stil. Loevschalls Sekvens væglampe findes i samme farver, og er udviklet til at kombinere med Refine som en væglampe over spejlet eller på hver side.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.