3443458711

Nyborg spejl Ø800 mm Sort

Oplev elegance og funktionalitet med Nyborg, et rundt badeværelsesspejl med lys og touch. Karakteristisk sort ramme og lys hele vejen rundt i spejlkanten.

Diameter

2.649,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Installationsretning
N/A - Rundt
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
1514
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Ja
IP klasse
IP44
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
19

Dimensioner

Diameter (mm)
800
Dybde (mm)
30

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Slank og stabil sort ramme giver spejlet karakter
Unik salgsargument 2
Flot rundt lysfelt giver stemning til rummet
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet sikrer korrekt farvegengivelse
Unik salgsargument 4
Indkapslet lys sikrer der ikke kommer lys ud bag rammen
Unik salgsargument 5
Designet med simpel montage for øje og kan monteres af én person

Spejl med lys og ramme

Indret badeværelset med et eksklusivt og fremtrædende rundt spejl med lys og slank sort ramme. Den matte sorte ramme er med til at skabe stilen i badeværelset og give udtrykket karakter. Det runde lysfelt giver lys til rummet og er effektivt lys til makeup, shaving og styling. Nyborg er designet med indkapslet lys - det betyder, at lyset kommer derhen hvor det skal, og der slipper derfor ikke lys ud bag rammen. En detalje, der gør dette spejl særlig eksklusivt.

Betjening via touch

Med touch-feltet kan lyset justeres i styrke til den stemning, du ønsker. Anvend de forudindstillede lysniveuer ved en let berøring på feltet eller hold på det, indtil lyset når dit ønskede niveau. Touch-feltet kan ligeledes tænde og slukke spejlet. Spejlet husker indstillingen og tænder i seneste position.

Markedets bedste lyskvalitet

Med Nyborg får du et rundt badeværelsesspejl med lys i høj kvalitet fra finish, elektronik- og lyskvalitet med en CRI-værdi på over 90. Lysets farvetemperatur er på 3000 kelvin, som er et naturligt hvidt lys, der minder om dagslys. 

 

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.