3443458753

Nyborg spejl 1000x750 mm Sort

Oplev elegance og funktionalitet med Nyborg, der har en karakteristisk sort ramme og to lysfelter med justerbar lysstyrke.

Størrelse

2.699,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Installationsretning
Horizontal
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
1442
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Ja
IP klasse
IP44
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
19

Dimensioner

Højde (mm)
750
Bredde (mm)
1000
Dybde (mm)
30

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Slank og stabil sort ramme give spejlet karakter
Unik salgsargument 2
To effektive og slanke lysfelter i siderne
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet og et naturligt varmt lys
Unik salgsargument 4
Indkapslet lys sikrer der ikke kommer lys ud bag rammen
Unik salgsargument 5
Designet med simpel montage for øje og kan monteres af én person

Sort rammespejl med lys

Nyborgs matte sorte ramme er med til at skabe stilen i badeværelset og give udtrykket karakter. De to lysfelter giver lys til rummet, og er effektivt lys til makeup, barbering og styling. Lyset er indkapslet, så der ikke slipper lys ud andre steder end gennem lysfelterne. 

Spejl med touch

Hold fingeren på touch-feltet og lysstyrken justeres til den ønskede stemning. Med et let tryk på feltet tænder og slukker spejlet. Spejlet husker indstillingen og tænder i seneste position. 

Markedets bedste lyskvalitet

Nyborg sort rammespejl med lys giver i høj kvalitet med en CRI-værdi på over 90. CRI er et farvegengivelsesindeks, som fortæller hvor godt lyset er til at gengive farver. Lysets farvetemperatur er på 3000 kelvin som er et naturligt varmt hvidt lys, der minder om dagslys.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.