Vi udvikler dit unikke lysprodukt

Specialdesignede produkter

Har du brug for en samarbejdspartner til udvikling af dit LED-produkt, så har Loevschall mange års erfaring og stor ekspertviden i udvikling af lys. I vores portfolio-mappe har vi mange spændende udviklingssamarbejder med virksomheder, der har brug for en partner med ekspertviden i udvikling, produktion og certificering af lysprodukter. Vi har derfor i mange år samarbejdet med forskellige virksomheder i fremstilling af deres unikke lysprodukt, hvor vi er med i processen fra start til færdigt produkt. Vores samarbejder tæller mange typer af virksomheder med forskellige behov, som vi alle kan løfte.

  • Designbrands
  • Køkkenproducenter
  • Badproducenter
  • Møbelproducenter
  • Inventarproducenter
  • Hvidevarebrands

Når vi udvikler dit unikke specialprodukt, kan der være flere forskellige tilgange. Loevschall har et bredt standardprogram, som vi gerne videreudvikler dit produkt ud fra.

1: Med udgangspunkt i eksisterende produkt

Når vi udvikler et specialprodukt til en kunde, kan det være med udgangspunkt i vores eksisterende sortiment. Det kan være der er brug for en tilpasset form, farve eller funktion. Udgangspunktet er da Loevschalls standardsortiment, og projektet vil ofte hurtigt kunne komme i mål, da flere elementer i processen kan genbruges.

2: Du præsenterer et designbrief

Det kan også være, vi skal udvikle et produkt helt fra bunden. Udviklingen starter da med et design-brief og køres i mål med enten vores egne designere eller et eksternt designhus. Uanset samarbejdsform har vi kompetencerne og ressourcerne til at udvikle og producere dit lysprodukt. 

Vi ser på det komplette produkt

Fællesnævneren for vores produktudvikling er lys. Uanset om vi skal udvikle en lampe, en spot eller et spejl, så sørger vi for, at vores passion for lys kommer til udtryk i det færdige produkt. Der er ikke kun et teknisk spørgsmål om farveægthed og output, men lige så meget hvordan lyset opleves. Et godt lys er nemlig i sidste ende et spørgsmål om velvære, og her handler det om den komplette lysoplevelse.

Stor viden om udvikling, certificeringer og lovgivning

Vi har mere end 40 års erfaring med produktudvikling, og vi sætter en helt særlig ære i at binde designkompetencer sammen med mekanik- og elektronikudvikling for at frembringe netop dit produkt. 

Uanset kompleksiteten får du adgang til vores dybe kompetencer og viden om lys, vores produktionsapparat og kvalitetskontorer både Danmark og Kina. Ikke mindst får du adgang til en altid opdateret viden om seneste gældende lovgivning og myndighedskrav, så du er sikker på, at produktet er på forkant med de sidste nye standarder.

Ud over at certificere produkter til salg i Europa og UK certificerer vi også til lande som USA, Japan, Korea, Australien og New Zealand.

Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe dit lysprodukt, er du meget velkommen til at kontakte os.