3443458148

Lago spejl 1000x750 mm

Enkelt og stilsikkert firkantet spejl med lys og smalle lysfelter. Lyset sendes både frem og tilbage og skaber baggrundsbelysning.

Størrelse

1.999,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>95
Frekvens (Hz)
50Hz
Installationsretning
Vertical
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
650
Energiklasse
F
Indbygget dæmper-funktion
Nej
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
14

Dimensioner

Højde (mm)
750
Bredde (mm)
1000
Dybde (mm)
36

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Firkantet spejl med lys i enkelt, stilrent design
Unik salgsargument 2
Spejlet har både lysfelter og backlight
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet sikrer korrekt farvegengivelse
Unik salgsargument 4
Skjulte LED dioder skaber et blødt og behageligt lys
Unik salgsargument 5
Designet med enkel montage for øje og kan monteres af én person

Tidløst og stilrent

Lago er Loevschalls tidløse og stilrene designklassiker. De smalle lyspaneler placeret helt yderst på spejlet skaber et elegant og enkelt udtryk. En del af lyset sendes bagud, så spejlet er baggrundsbelyst i siderne, og skaber en smuk lyseeffekt. LED dioderne er skjulte, og det giver en blød udsendelse af lyset.

Markedets bedste lyskvalitet

Du får et spejl i høj kvalitet fra finish, elektronik og lyskvalitet med en CRI-værdi på over 95. CRI er et farvegengivelsesindeks, som fortæller, hvor godt lyset er til at gengive farver. CRI er rangeret på en skala fra 0 til 100, hvor en høj værdi angiver en god farvegengivelse. Lysets farvetemperatur er på 3000 kelvin, som er et naturligt hvidt lys, der minder om dagslys. 

Nem ophængning

Lago er designet med simpel og hurtig montage for øje. Det betyder, at beslagene er justerbare, og at det kan monteres af én person.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.