3470202477

Stella 3-kit Alu SingleWhite med knap

Flad aluminiumsprofil med LED lys. Flot integreret løsning uden forboring. Med indbygget betjeningsknap til dæmp, tænd og sluk.

Antal

Farve

899,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Aluminiumsprofil med LED lys
Unik salgsargument 2
Indbygget dæmperfunktion
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 90
Unik salgsargument 4
Børstet overflade giver eksklusivt udtryk
Unik salgsargument 5
Komplet kit klar til montering

LED lys i alu-profil

Den flade aluminiumramme med indbygget LED lys er perfekt til eftermontering af lys. Du får en flot integreret lysløsning uden synlige ledninger. Den børstede overflade på aluminiumsrammen giver et eksklusivt udtryk.

Med indbygget dæmp

Ét spot i hver kit-pakke har en knap, som kontrollerer alle lysene. På denne spot kan du slukke, tænde og dæmpe lyset. Med dæmper-funktionen kan du justere lysstyrken, så den tilpasses den stemning og det lysniveau, du har brug for.

Flot og fuldendt løsning

Vil du udskifte ældre halogenspots, er Stella en god løsning, da den dækker det gamle spothul. Ledningen bliver ikke synlig, da den nemt skjules bag skabet, da profilen monteres op mod væggen. Det giver en flot og fuldendt løsning.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.