”Passion for Light” i over 40 år

Loevschalls historie

Loevschall er specialist i udvikling af LED lys til køkken, bad og garderobe. Vi er ledende leverandør til køkken- og badindustrien og leverer lys til tusindvis af køkkener i blandt andet Norden, Tyskland, England og Frankrig.

Virksomheden blev etableret af Tage Løvschall i 1975 med det fokus på lys, som vi kender i dag. Vores historie startede med produktion af indbygget lys til fyrtræskabe til møbelindustrien. Siden starten har vi fulgt med den tekniske udvikling, lige fra glødepærens storhedstid til nu, hvor vi udvikler lavenergi LED løsninger med markedets bedste farvegengivelse. 

Spejle, lamper og specialudvikling

I tillæg til lysløsninger til køkken, bad og garderobe har vi skabt en meget stærk position inden for spejle til alle boligens rum samt design af lamper baseret på virksomhedens kendskab til lys. Vi har et bredt standardsortiment, som er i konstant udvikling ligesom vi specialudvikler produkter efter vores kunders behov. Loevschall partner også op med virksomheder, der har brug for specialdesignede spejl- eller lysløsninger lige fra private label til designbrands, der skal have udviklet produkter med lys.

Vision og mission

Loevschall er i dag et aktieselskab med et stort internationalt udsyn. Vi er kendetegnet ved at være en agil virksomhed, som på grund af stor erfaring og korte beslutningsveje udvikler produkter af høj kvalitet til tiden. Vores vision er at være den foretrukne samarbejdspartner inden for kompromisløse LED-produkter og spejle af højeste kvalitet. 

”Loevschall vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for kompromisløse LED-produkter og spejle af højeste kvalitet.”

Hjertet i vores samarbejde

Uanset hvilket samarbejde vi indgår i, tilgår vi opgaven med stor omhu og ekspertise. Vi ønsker at udvikle unikke LED-lysløsninger, der gør en synlig forskel for vores kunders produkter og de rum, de indgår i – altid med fokus på kvalitet og på verden omkring os.