3443455688

Johannesburg RGB spejl Ø800 mm

Rundt spejl med MultiWhite® og RGB-lys. Skift nemt mellem den hvide skala og den farverige rgb-skala, og skab en mangfoldighed af stemninger.

Diameter

3.699,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>95
Installationsretning
N/A - Rundt
Lumen
1823
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Ja
IP klasse
IP44
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
26

Dimensioner

Diameter (mm)
800
Dybde (mm)
35

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Rundt spejl med farvet RGB-lys og MultiWhite®
Unik salgsargument 2
Skab alverdens fantastiske stemninger
Unik salgsargument 3
Lysfelt og backlight-effekt
Unik salgsargument 4
Touch-panel til styring af lys
Unik salgsargument 5
Ingen synlige LED dioder og blød udsendelse af lys

Spejl med RGB lys

Dette gennemtænkte runde spejl med farverigt RGB lys skaber en overraskende og legefuld stemning uanset om du foretrækker en beroligende blå nuance eller energisk rød. Spejlet har to farveindstillinger, så du kan også vælge den populære MultiWhite® velværeskala i hvide nuancer.

Styr lyset med touch-panel

Du skifter nemt mellem de to farveindstillinger, MultiWhite® og RGB lys, ved to hurtige tryk på tænd/sluk-feltet. Anvend de forudindstillede farvestillinger eller hold på feltet indtil lyset har den ønskede farve. Lysstyrken justeres ligeledes på samme måde. Spejlet husker indstillingen og tænder i seneste position.

Lysfelt og backlight

Johannesburg RGB spejlet er designet, så lyset både sendes ud gennem det runde lysfelt og bagud, hvor det skaber en smuk backlight effekt både med RGB-lyset og det hvide lys. LED dioderne er skjulte bag en diffuser, der sikrer at det kommer blødt og behageligt ud på væggen uden skarpt lys, der rammer det omgivende interiør. 

DETAIL2676 https://youtu.be/R3lkfum-JDs https://youtu.be/R3lkfum-JDs

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.