3443459037

Refine spejl 1200x750 mm Messing

Nordisk enkelthed og gennemtænkt design. Spejl og ramme smelter sammen og skaber et eksklusivt udtryk.

Farve

Størrelse

2.099,00 DKK

Specifikationer

Installationsretning
Lodret og vandret

Dimensioner

Højde (mm)
1200
Bredde (mm)
750
Dybde (mm)
15

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Nordisk enkelthed. Eksklusivt udtryk
Unik salgsargument 2
Spændende størrelser giver spejlet karakter
Unik salgsargument 3
Spejlfladen flugter med rammen og de to materialer smelter sammen
Unik salgsargument 4
Let afrundede hjørner og børstede overflader
Unik salgsargument 5
Flot at kombinere med Sekvens væglampe

Nordisk design 

Refine er kendetegnet ved at spejlets overflade flugter med rammen, og de to materialer smelter sammen til en enhed. Rammen har et slankt og stramt udtryk, og de afrundede hjørner giver helhedsudtrykket et let og eksklusivt udtryk. 

Bred anvendelse 

Det enkle udtryk spiller godt sammen med de mange spændende størrelser, der er en del af udtrykket i serien. Brug Refine alle steder i boligen lige fra garderobe, entré, badeværelse eller stue. Spejlene kan vende i begge retninger, og det åbner op for mange kreative indretninger.

Smukke rammefarver

Vælg mellem farverne børstet aluminium eller messing, bruneret messing og sort. De børstede overflader er med til at skabe et råt udtryk, som taler ind i den nordiske stil, hvor inspirationen ofte hentes fra naturen. Loevschalls Sekvens væglampe findes i samme farver, og er udviklet til at kombinere med Refine som en væglampe over spejlet eller på hver side.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.