Få det maksimale ud af din belysning

Det rigtige tilbehør tager din belysning til næste niveau med styring af lysstyrken og farvetemperaturen. Du finder også ekstra strømstik til montering i skabe og skuffer samt meget andet tilbehør.

Tilbehør

 • Skab velvære med MultiWhite®

  Skab velvære med MultiWhite®

  Skab en varm aftenstemning eller et koldere opfriskende lys. Med Loevschalls MultiWhite® lys kan du styre lysets farvetemperatur fra varm til kold hvid og skabe den perfekte stemning.

 • Trådløs kontakt til lysstyring

  Trådløs kontakt til lysstyring

  Den trådløse kontakt Kinetic Switch fungerer som en fjernbetjening, du kan have liggende, hvor det passer dig. Den styrer lysets farvetemperatur, lysstyrke samt tænder og slukker lyset.

 • Spot i messing fuldender udtrykket

  Spot i messing fuldender udtrykket

  Messing bringer varme og eksklusivitet i indretningen, og lige nu er materialet populært i køkken og bad til armaturer, greb og øvrigt interiør. Loevschalls Pace spot fås i messing look og kan også eftermonteres med monteringsring i samme farve.

Sammensæt produkter i 3 enkle step

Når du skal sammensætte et nyt lyssystem, er det vigtigt at produkterne passer sammen.

Specialudvikling

Ud over et bredt standardsortiment i LED lys og spejle, tilbyder Loevschall at udvikle dit specifikke lysprodukt.

Vi udvikler alt fra lineært lys, spots, lamper eller spejle i samarbejde med dig som B2B kunde og efter dine ønsker. Vi har kompetencerne til at give dig den sparring, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

QUALITY SINCE 1975

Loevschall har været med fra starten af LED'ens udvikling, og vi har solgt lys i tæt på 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

Køkken

Loevschalls sortiment indeholder alle typer af lysprodukter til indbygning og eftermontering af lys i køkkenet.

Bad

Lys til dine daglige rutiner på badeværelset kræver et godt belyst rum og område foran spejlet. Se vores brede sortiment.

Garderobe

Et godt lys i garderobeområdet og et stort spejl er uundværligt for at få et overblik samt se dig selv i fuld figur.