3443455565

Atlas spejl Ø800 mm

Rundt elegant badeværelsesspejl med lys der både lyser frem og tilbage. Touch-felt justerer lysstyrker samt tænder og slukker.

Diameter

2.799,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Installationsretning
N/A - Rundt
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
2166
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Ja
IP klasse
IP44
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
28

Dimensioner

Diameter (mm)
802
Dybde (mm)
35

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Rundt stemningfuldt spejl med lys
Unik salgsargument 2
Lyset sendes både frem og tilbage
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet med CRI-værdi på over 90
Unik salgsargument 4
Touch-felt til styring af lys
Unik salgsargument 5
Skjulte LED dioder sender lyset blødt ud

Lyser frem og tilbage

Atlas er et rundt stemningsfuldt badeværelsesspejl i høj kvalitet med lysfelt i spejlkanten. Spejlet er designet, så det både lyser frem og giver et godt lys foran spejlet og et stemningsfuldt baggrundslys. Med touch-feltet på spejlfladen justeres lyset i styrke. Atlas har en høj lyskvalitet med en CRI-værdi på over 90.

Blødt behageligt lys

Atlas er designet, så det sender det udsender et behageligt lys. LED dioderne er skjulte bag en diffuser, der sikrer at det kommer blødt ud på væggen uden skarpt lys, der rammer det omgivende interiør. Gennemænkt spejl i Loevschalls høje standard.

Lys til morgenrutinerne

Et badeværelsesspejl med lys gør morgenrutinerne nemmere og mere behagelige. Du får et godt oplyst område foran spejlet, og lysfeltet giver et godt lys til make-up, barbering og styling. 

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.