3470400868

Grip LED profil 567 mm

LED lysliste til grebsfrie overskabe. Giver en flot og ensartet distribution af lyset. Listen klemmes på for hurtig montering.

Længde

349,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Indbygget dæmper-funktion
Nej
Energiklasse
D
IP klasse
IP20
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
824
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
5

Dimensioner

Dybde (mm)
42
Højde (mm)
17,8
Bredde (mm)
567

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
LED lysliste til grebsfrie overskabe
Unik salgsargument 2
Hurtig montering med klemmemontering
Unik salgsargument 3
Ingen mørke områder, da lyskilden går fra kant til kant
Unik salgsargument 4
Passer til 16 mm korpus
Unik salgsargument 5
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 90

Grip lysliste til grebsfrie overskabe

Grip er udviklet til nem og hurtig montering og med Loevschalls altid høje lyskvalitet. Det gennemtænkte design sikrer en ensartet distribution af lyset henover korpuslængden. Der er ingen mørke områder, da lyskilden går fra kant til kant.

Nem klemmemontering

Grip lyslisten er udviklet til køkkenproducenter, som ønsker en lysliste, der er er nem og hurtig at montere i 16 mm grebsfrie overskabe. Ledningen trækkes gennem et Ø8 mm hul, hvorefter listen nemt klemmes på korpuspladen. Listen bider så kraftigt, at der ikke er behov for yderligere fastgørelse. Når skabet samles, vil listen sidde helt tæt til korpus, så der ikke slipper falsk lys ud.

Høj og ensartet lyskvalitet

Grip leverer Loevschalls velkendte og høje lyskvalitet med et fint og ensartet lys uden synlige LED’er. Den specialudviklede diffuser med svag riftlet overflade sikrer en ensartet distribution af lyset. Høj CRI-værdi på over 90 sikrer en korrekt farvegengivelse af det, der bliver belyst. 

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.