3443458546

Norline Vega spejl 800x700 mm

Firkantet badeværelsesspejl med to dæmpbare LED lysfelter placeret helt yderst på spejlet. Med touch for dæmp, tænd og sluk af lyset.

Størrelse

1.599,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Frekvens (Hz)
50Hz
Installationsretning
Lodret og vandret
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
870
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Ja
IP klasse
IP44
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
12

Dimensioner

Højde (mm)
700
Bredde (mm)
800
Dybde (mm)
27

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Firkantet spejl med to lysfelter
Unik salgsargument 2
Touch-felt til dæmp, tænd og sluk
Unik salgsargument 3
Godt lys til makeup, barbering og styling
Unik salgsargument 4
Høj lyskvalitet

Badeværelsesspejl med LED lys

Det firkantede Vega badeværelsesspejl har to brede lysfelter placeret yderst på spejlet. Lyset styres på touch-feltet på spejlfladen, hvor du kan justere lysstyrken samt tænde og slukke lyset. 

Med høj lyskvalitet

Vega har en høj lyskvalitet, der sikrer, at det der oplyses af spejlet viser farverne korrekt. Favetemperaturen er varm hvid, som en den mest anvendte lysfarve i Skandinavien.

Lys til morgenrutinerne

Vega badeværelsesspejl med dæmpbart lys gør morgenrutinerne nemmere og mere behagelige. Du får et godt oplyst område foran spejlet, og lysfelterne giver et godt lys til makeup, barbering og styling. 

DETAIL2407 https://youtu.be/08GxssK0T4Y https://youtu.be/08GxssK0T4Y

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.