Fra kølig hvid til varm hvid

Dette er MultiWhite®

Lys handler om mere end blot det, vi ser. Lys har også en stor indflydelse på den menneskelige krop, hvordan vi fungerer, og hvordan vi har det.

MultiWhite® er Loevschalls svar på, hvordan du maksimerer lysets påvirkning i din hverdag, for med MultiWhite® kan du justere farvetemperaturen præcis, som du ønsker det.

For velvære og en sundere hverdag

Justerbar farvetemperatur er vigtig, fordi den hjælper med at holde din indre rytme i takt med solen og dagen. Farvetemperaturen i sollys ændrer sig i løbet af dagen. Om morgenen, når solen står op, er lysets farvetemperatur varmere end midt på dagen, hvor lyset er køligere.

Koldt lys modvirker dannelsen af ​​melatonin i hjernen, som er det naturlige stof, der gør os søvnige. Derfor er det godt at kunne skifte til varm belysning om aftenen og lade kroppen opleve en naturlig overgang fra dag til nat. MultiWhite® gør det muligt at efterligne solens rytme, så du kan vælge den temperatur, der passer dig.

Lyset styres via en app på din telefon eller med vores trådløse Kinetic Switch fjernbetjening.

Stella spotlight kallt ljus

Stella i et koldt hvidt lys

Stella spotlight varmt ljus

Stella i et varmt hvidt lys

Sådan påvirker lys vores krop

Der er stor forskel på hvilken Kelvin vi ønsker lyset skal have i vores rum, hvilket er grundlaget for MultiWhite®-teknologien. MultiWhite® gør det nemlig muligt at ændre Kelvin på lyskilden. På badeværelset om morgenen er det en fordel, at lyset har en hvidere farvetone på omkring 4000-6000 Kelvin.  Det skyldes primært, at et meget hvidt lys med et højt kelvintal forhindrer din hjerne i at producere melatonin, som er et naturligt hormon, der gør dig søvnig.

Et lavere kelvintal på omkring 2200 Kelvin er derfor perfekt lys om aftenen, hvor din hjerne netop gerne må producere melatonin. Undersøgelser viser, at kroppen reagerer naturligt på den varme farvetemperatur ved at slappe af og forberede sig på natten, da det varme lys minder vores fortidskrop om en solnedgang.

På badeværelset kan du vælge Loevschalls Johannesburg eller Venice spejl med MultiWhite®, der både kan justeres i farvetone og lysstyrke, så du kan skabe den stemning, du ønsker.