Venice MultiWhite®

Firkantet spejl med lys, MultiWhite® og touch-panel. Juster lyset fra koldt til varmt hvidt lys for stemning og velvære.

Størrelse

2.349,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Få velvære med MultiWhite® der går fra varmt til koldt lys
Unik salgsargument 2
Aflangt lysfelt i hele spejlets bredde
Unik salgsargument 3
Touch-panel til styring af lysets farve og styrke
Unik salgsargument 4
Høj elektronikkvalitet sikrer lang levetid
Unik salgsargument 5
Designet med simpel montage for øje og kan monteres af én person

Velvære med MultiWhite® lys

Venice spejl med lys har et aflangt lysfelt i toppen. Opnå bedre velvære og stemning med MultiWhite®, der kan justeres fra varmt til koldt hvidt lys. Lysets farver påvirker stemningen i rummet, og samtidig kan du bruge MultiWhite® til at påvirke din velvære. Varmt lys er godt om aftenen, hvor du skal gøre klar til natten, og omvendt er et koldere lys godt om morgenen, når du skal gøre klar til en ny dag. 

Læs også: Dette er MultiWhite®

Styr lyset med touch-panel

Med touch-panelet kan lyset farve nemt justeres. Anvend interval-niveauerne ved at “tappe” på feltet eller holde på det, indtil lyset når den rigtige farve. Lysstyrken justeres på præcis samme måde. Spejlet husker indstillingen og tænder i seneste position.

Nem ophængning

Venice er designet med simpel og hurtig montage for øje. Det betyder at beslagene er justerbare, og at det kan monteres af én person.

 

DETAIL2415 https://youtu.be/awITwj7gtlM https://youtu.be/awITwj7gtlM

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.