Johannesburg MultiWhite®

Loevschalls ikoniske runde spejl med MultiWhite® og touch-panel. Juster lyset fra koldt til varmt hvidt lys for stemning og bedre velvære.

Diameter

3.299,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Få velvære med MultiWhite® der går fra varmt til koldt lys
Unik salgsargument 2
Lyset sendes både frem og tilbage
Unik salgsargument 3
Effektivt lys til makeup, barbering og styling
Unik salgsargument 4
Touch-panel til styring af lysets farve og styrke
Unik salgsargument 5
Skjulte LED dioder bag diffuser sender lyset blødt ud

Velvære med MultiWhite® lys

Opnå bedre velvære og stemning med MultiWhite®, der kan justeres fra varmt til koldt hvidt lys. Lysets farver påvirker stemningen i rummet, og samtidig kan du bruge MultiWhite® til at påvirke din velvære. Varmt lys er godt om aftenen, hvor du skal gøre klar til natten, og omvendt er et koldere lys godt om morgenen, når du skal gøre klar til en ny dag. 

Læs også: Dette er MultiWhite®

Styr lyset med touch-panel

Med touch-panelet kan lyset farve nemt justeres. Anvend de forudindstillede farvetemperaturer ved en let berøring på feltet eller hold på det, indtil lyset får den ønskede farve. Lysstyrken justeres på præcis samme måde. Spejlet husker indstillingen og tænder i seneste position.

Lysfelt og backlight

Spejlet er designet, så lyset både sendes ud gennem det runde lysfelt og bagud, hvor det skaber en smuk backlight effekt. LED dioderne er skjulte bag en diffuser, der sikrer at det kommer blødt og behageligt ud på væggen uden skarpt lys, der rammer det omgivende interiør. Johannesburg har en høj lyskvalitet med en CRI-værdi på over 95.

DETAIL2675 https://youtu.be/llUK52XOldA https://youtu.be/llUK52XOldA

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.