3470203227

ID-LED spot MultiWhite®

ID-LED spot med MultiWhite® lys og kegleformet lyskilde. Markedets højeste lyskvalitet med Ra-værdi over 95. To monteringsmuligheder.

Husk at købe WiFi eller Zigbee controller til MultiWhite®.

249,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>80
Indbygget dæmper-funktion
Nej
Energiklasse
G
IP klasse
IP20/IP44
Lumen
160
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
2

Dimensioner

Højde (mm)
14

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Effektiv kegleformet lyskilde
Unik salgsargument 2
MultiWhite® velvære-lys fra varm til kold hvid
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 95
Unik salgsargument 4
Lyset justeres med app og fjernbetjening
Unik salgsargument 5
Kan eftermonteres med monteringsring

Velvære med MultiWhite® lys 

Oplev hvordan lyset påvirker stemningen. ID-LED MultiWhite® spot kan justeres fra varmt til koldt lys og i lysstyrke – og har derfor alle muligheder for skabe den rette stemning morgen, middag og aften. Spotten har seks dioder og et retningsbestemt lys med en kegleformet lyskilde, der giver et effektiv lys på bordpladen.

Læs også: Dette er MultiWhite®

Høj lyskvalitet

LED lyset har en CRI-værdi på over 95, som betyder at det gengiver farver som ved naturligt lys. Det er ekstra vigtigt i køkkenet, hvor der arbejdes med råvarer. Juster lyset farvetemperatur og lyssstyke med app, stemmestyring og med Loevschalls fjernbetjening Kinetic Switch.

Installering

ID-LED spotten installeres i et forboret Ø55 mm hul og kan anvendes bredt fra køkken og bryggers men også i vitriner eller under hylder. ID-LED kan også nemt eftermonteres ved hjælp af en monteringsring til steder, hvor der ikke tidligere har været lys installeret.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.