3443458517

Norline Vega spejl Ø800 mm

Rundt spejl til badeværelse med lys. Det brede lysfelt hele vejen langs spejlkanten giver et godt lys til rummet og kan dæmpes.

Diameter

1.599,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Frekvens (Hz)
50Hz
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
1220
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Ja
IP klasse
IP44
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
15

Dimensioner

Diameter (mm)
800
Dybde (mm)
27

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Rundt badeværelsesspejl med lys
Unik salgsargument 2
Bredt lysfelt hele vejen rundt i spejlkanten
Unik salgsargument 3
Godt lys til makeup, barbering og styling
Unik salgsargument 4
Høj lyskvalitet

Rundt spejl til badeværelse med lys

Det runde Vega badeværelsesspejl med lys har et bredt dæmpbart lysfelt hele vejen rundt i spejlkanten. Lyset styres på touch-feltet på spejlfladen, hvor du kan justere lysstyrken samt tænde og slukke lyset. Spejlet husker seneste position, når du bruger vægkontakten eller tænder igen på touch-feltet.

Lys i høj kvalitet

Vega badeværelsesspejl har en høj lyskvalitet, der sikrer, at det der oplyses af spejlet viser farverne korrekt. Farvetemperaturen er varm hvid, som er den mest anvendte lysfarve i Skandinavien.

Godt lys til morgenrutinerne

Det runde Vega spejl gør morgenrutinerne nemmere og mere behagelige. Du får et godt oplyst område foran spejlet, og lysfeltet giver et godt lys til makeup, barbering og styling. 

DETAIL2409 https://youtu.be/kyusSFVlQj0 https://youtu.be/kyusSFVlQj0

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.