3470202736

Pace spot SingleWhite 12V Børstet rustfri stål

Højeffektiv SingleWhite LED spot i slankt design med blødt og naturligt lys uden synlige LED dioder. To monteringsmuligheder.

Farve

249,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Indbygget dæmper-funktion
Nej
Energiklasse
E
IP klasse
IP20/IP44
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
285
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
2

Dimensioner

Højde (mm)
10,3

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Slankt design i rustfri stål
Unik salgsargument 2
Udsender et blødt og naturligt SingleWhite lys
Unik salgsargument 3
Ingen synlige LED dioder
Unik salgsargument 4
Høj lyseffekt, lavt watt-forbrug
Unik salgsargument 5
Høj CRI-værdi på over 90

Højeffektiv spot med blødt lys

Pace er en højeffektiv spot, der giver meget lys med et lavt wattforbrug. Den har skjulte LED dioder og udsender et blødt og naturligt lys med et farvegengivelsesindeks på over 90. Lyset er et varmt hvidt lys på 3000 kelvin.

Pace SingleWhite kan dæmpes med styring: Se stepguide for sammensætning af produkter.

Slankt design

Pace er kendetegnet ved det meget slanke design, hvilket gør, at spotten stort set ligger plan med overfladen. Huset er lavet af rustfrit stål og fås i flere farver.

Installering

Spotten installeres i et forboret Ø55 mm hul og kan anvendes bredt fra køkken og bryggers men også i udstillinger eller andre møbler. Pace kan også nemt eftermonteres ved hjælp af en monteringsring til steder, hvor der ikke tidligere har været lys installeret.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.