3423100076

Controller WiFi SingleWhite 12V

Styr lyset med app eller fjernbetjening – det er enkelt at koble en WiFi-controller til dine LED lys.
459,00 DKK

Specifikationer

IP klasse
IP20
Touch styring
Nej

Dimensioner

Dybde (mm)
17,5
Højde (mm)
38,5
Bredde (mm)
80,4

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Enhed til styring af lys med app eller fjernbetjening
Unik salgsargument 2
Juster lysstyrken, tænd og sluk
Unik salgsargument 3
Anvendes med appen Tuya Smart eller Smart Life
Unik salgsargument 4
Tilkobl nemt fjernbetjeningen Kinetic Switch
Unik salgsargument 5
Til SingleWhite lys

Juster lysstyrken

Med en WiFi-controller kan du justere lysstyrken og skabe det lys, du har brug for på forskellige tidspunkter. Du styrer lyset via en app eller med en fjernbetjening. 

Styr lyset med fjernbetjening

WiFi-controlleren kobles sammen med lys og driver og er den enhed, der kommunikerer med fjernbetjeningen og appen. Loevschalls fjernbetjening hedder Kinetic Switch, og vi anbefaler den som en ekstra enhed til styring af lyset. På fjernbetjeningen kan du styre lysstyrken, tænde og slukke. 

Med appen kan du tids- og talestyre

Når først du har appen installeret, kan du også gå skridtet videre og indstille lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter eller styre det med stemmen. Du henter appen Tuya Smart eller Smart Life.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.