Focus

Integreret makeup spejl, lysfelter og backlight. Dette stilfulde all-in-one spejl giver dig alt, hvad du har brug for på badeværelset.

Størrelse

2.999,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Integreret makeup spejl med lys til den daglige rutine
Unik salgsargument 2
To slanke lysfelter oplyser foran spejlet
Unik salgsargument 3
Backlight skaber stemning
Unik salgsargument 4
Skjulte LED dioder giver blødt og behageligt lys
Unik salgsargument 5
Designet med enkel montage for øje og kan monteres af én person

Integreret makeup spejl

Focus badeværelsesspejl har integreret makeup spejl med x5 forstørrelse. Du kan montere spejlet så makeup spejlet sidder i venstre eller højre side. Lyset omkring makeup spejlet giver dig et godt arbejdsmiljø og er fantastisk til den daglige rutine på badeværelset, når du skal plukke bryn eller lægge makeup. 

Lysfelter og backlight

Focus har alt, hvad du kan drømme om af lys. Foruden lys i makeupspejlet får du to smalle lysfelter i spejlets bredde placeret i top og bund som giver et godt fordelt lys foran spejlet. Backlight bag hele spejlfladen giver stemningsfuld lyseffekt i badeværelset.

Skandinavisk design

Gennemtænkt design uden synlige LED dioder løfter spejlets udtryk til et højere niveau. De skjulte LED dioder bag en diffuser, sikrer lyset kommer blødt og behageligt ud på væggen uden skarpt lys, der rammer det omgivende interiør.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.