Blokhus

Smukt ovalt spejl med backlight og skjulte LED dioder, der gør at det sendes blødt ud på væggen.

Størrelse

2.999,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Ovalt spejl med stemningsfuldt lys
Unik salgsargument 2
Skjulte LED dioder skaber et blødt og behageligt backlight
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet med CRI-værdi på over 90
Unik salgsargument 4
Høj elektronikkvalitet sikrer lang levetid
Unik salgsargument 5
Enkel montering af kun en person

Ovalt spejl med stemningsfult lys 

Det ovale og eksklusive Blokhus spejl med backlight skaber en behagelig og elegant lyseffekt ud bag hele spejlfladen. LED dioderne er skjulte bag en diffuser, og lyset sendes derfor blødt ud uden skarpt lys, der rammer det omgivende interiør. Den organiske form giver et godt modspil til den øvrige badeværelsesindretning. Blokhus fungerer også godt i par.

Markedets bedste lyskvalitet

Blokhus spejlet leverer lys i høj kvalitet med en CRI-værdi på over 95. CRI er et farvegengivelsesindeks, som fortæller, hvor godt lyset er til at gengive farver. CRI er rangeret på en skala fra 0 til 100, hvor en høj værdi angiver en god farvegengivelse. Lysets farvetemperatur er på 3000 kelvin, som er et naturligt varmt hvidt lys, der minder om dagslys. 

Nem ophængning

Blokhus er designet med simpel og hurtig montage for øje. Det betyder, at beslagene er justerbare og at spejlet kan monteres af én person.

DETAIL2681 https://youtu.be/QSKNzUIY4Fo https://youtu.be/QSKNzUIY4Fo

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.