Fra kølig hvid til varm hvid med MultiWhite

Lys handler om mere end blot, hvad vi ser. Lyset har også en stor effekt på den menneskelige krop, hvordan vi fungerer, og hvordan vi føler. MultiWhite® er Loevschalls svar på, hvordan du maksimerer lysets påvirkning i din hverdag, fordi du med MultiWhite® kan indstille lystemperaturen i køkkenet, præcis som du ønsker det.

For velvære og en sundere hverdag

Justerbar lystemperatur er vigtig, fordi det hjælper med at holde din indre rytme i takt med sol og dag. Temperaturen i solens lys ændrer sig døgnet rundt. Om morgenen, når solen står op, er lystemperaturen varmere end midt på dagen, hvor lyset er køligt.

Køligt lys modvirker dannelsen af melatonin i hjernen, som er det naturlige stof, der gør os søvnige. Derfor er det godt at kunne skifte til varm belysning om aftenen og lade kroppen opleve en naturlig overgang fra dag til nat. MultiWhite gør det muligt at efterligne solens rytme, så du kan vælge den temperatur, der passer dig. 

Lyset styres via en app på din telefon eller med vores trådløse kontakt Kinetic Switch

LÆS OGSÅ: Sådan skifter du nemt dine gamle spots til en ny LED-løsning

Billedet viser Stella i en kold hvid farvetone
Billedet viser Stella i en varm hvid farvetone

Hvordan påvirker lyset vores krop

Der er stor forskel på hvor mange Kelvin folk vil have i deres rum, og derfor gør MultiWhite-teknologien det muligt at ændre Kelvin på lyskilden. På badeværelset om morgenen er det en fordel at lyset har en hvidere farvetone på omkring 4000-6000 Kelvin. Det er primært fordi et meget hvidt lys med et højt kelvintal forhindrer din hjerne i at producere melatonin, som er et naturligt hormon, der gør dig søvnig. 

Et lavere kelvintal på omkring 2200 Kelvin er derfor perfekt lys om aftenen, hvor din hjerne netop gerne må producere melatonin. Undersøgelser viser, at kroppen reagerer naturligt på den varme farvetemperatur ved at slappe af og forberede sig på natten, da det varme lys minder vores fortidskrop om en solnedgang.

På badeværelset kan du vælge et Johannesburg eller Venice spejl med MultiWhite, der både kan justeres i farvetone og lysstyrke, så du kan opnå den stemning, du ønsker.