3443450816

Sekvens væglampe Alu

Elegant og stilsikker væg- og spejllampe med up-/downlight og fleksibel anvendelse.

Farve

699,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Energiklasse
G
Indbygget dæmper-funktion
Nej
IP klasse
IP54
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
343
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
6

Dimensioner

Højde (mm)
130

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Up/Down light med dekorative lyskegler
Unik salgsargument 2
Skandinavisk design med smuk riflet overflade
Unik salgsargument 3
Kvalitetslys med CRI-værdi på over 90
Unik salgsargument 4
Fleksibel anvendelse fra entré, køkken og badeværelse
Unik salgsargument 5
Farver afstemt med Refine spejlserie

Up&Down lights

Sekvens væglampe med integreret up-/downlight sender lyset både op og ned i flotte lyskegler og skaber smukke lyseffekter på væggen. Lampen giver en god rumbelysning og et godt arbejdslys, hvis den anvendes over en bordplade i fx køkkenet eller badeværelset. Væglampen har integreret lyskilde og lavt wattforbrug på 2-3 watt.

Stilrent design

Designet er riflet og enkelt i formen og er et stilsikkert valg til mange typer af rum lige fra entré, køkken eller badeværelse. Væglampens riflede overflade fanger det udefrakommende lys og giver lampens overflade et smukt spil. Sekvens er lavet af aluminium og fås i flere farver.

Kombiner med Refine spejl

Sekvens lampeserien er farveafstemt med Loevschalls Refine spejle, og de er derfor oplagte at kombinere. Sæt fx en Sekvens væglampe over spejlet eller på hver side af spejlet, og få en smuk harmonisk og farveafstemt indretning.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.