Pace spot MultiWhite® 12V

Højeffektiv LED spot i slankt design med MultiWhite® lys og blødt lys uden synlige LED dioder. To monteringsmuligheder.

Husk at købe WiFi eller Zigbee controller til MultiWhite®.

Farve

299,00 DKK

Specifikationer

IP klasse
IP20/IP44

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
MultiWhite® lys fra koldt til varmt hvid
Unik salgsargument 2
Udsender et blødt lys uden synlige LED dioder
Unik salgsargument 3
Slankt design i rustfri stål
Unik salgsargument 4
Høj lyseffekt, lavt watt-forbrug
Unik salgsargument 5
Høj CRI-værdi på over 90

Velvære med MultiWhite® lys 

Oplev hvordan lyset påvirker stemningen. Pace MultiWhite® spot kan justeres fra varmt til koldt lys og i lysstyrke – og har derfor alle muligheder for skabe den rette stemning morgen, middag og aften. Lyset udsendes blødt bag en diffuser, der skjuler LED dioderne.

Læs også: Dette er MultiWhite®

Højeffektiv spot i slankt design

Pace er kendetegnet ved det meget slanke design, der gør, at spotten stort set ligger plan med overfladen. Pace er en højeffektiv spot, der giver meget lys med et lavt wattforbrug. Huset er lavet af rustfrit stål og fås i flere farver.

Installering

Pace spotten installeres i et forboret Ø55 mm hul og kan anvendes bredt fra køkken og bryggers men også i udstillinger eller andre møbler. Det er også nemt at eftermontere Pace ved hjælp af en monteringsring til steder, hvor der ikke tidligere har været lys installeret. 

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.