LEDconnect monteringskit Recess

Lineært lys til montering i fræset spor under skabe eller hylder. Det modulære LEDconnect-system lader dig skabe præcis den længde, du har brug for. 

Længde

899,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Fleksible længder med modulært system
Unik salgsargument 2
Ingen uhåndterlige lange dele
Unik salgsargument 3
Installeres i et fræset spot
Unik salgsargument 4
Højeffektiv lyskilde med høj CRI-værdi
Unik salgsargument 5
Kan dæmpes med tilkøb af controller

Lineært lys i fleksibel længde

Lineært lys giver et smukt ensartet lys på hele overfladen. Denne variant monteres i et fræset spor, og bliver helt integreret med skabsløsningen. LEDconnect tilpasses nemt, så du får præcis den længde, du har brug for.

Nem håndtering uden lange komponenter

LEDconnect er udviklet med det for øje, at produktet skal være nemt at håndtere, lige fra transport til samling og montering. Derfor er der ingen lange komponenter. Det skyldes det smarte forlængersystem og monteringskittene, som indeholder alt hvad du skal bruge. Monteringskit indeholder LED strip og diffuser, renseserviet, beslag, endekappe, ledningsaflastning, skruer og adaptor. 

Lysstyring med app og fjernbetjening

LEDconnect kan ligesom Loevschalls øvrige lys tilkobles en controller, som giver mulighed for at styre lysstyrken, tænde og slukke via app eller med fjernbetjeningen Kinetic Switch. 

Se stepguide for sammensætning af produkter.

DETAIL2693 https://youtu.be/nD4hDI7jBhQ https://youtu.be/nD4hDI7jBhQ

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.