LED Square 1000 mm

LED Square lysarmatur til placering over spejlet i et badeværelse eller på toppen af et skab. Lysarmaturet sender lys både op og ned.

Længde

899,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Til placering over spejle eller på toppen af skab
Unik salgsargument 2
Sender lys opad og nedad
Unik salgsargument 3
Giver godt lys foran spejlet
Unik salgsargument 4
Aluminium
Unik salgsargument 5
Kobles direkte til 230V

Godt arbejdslys

LED Square er et lysarmatur, der sender lys både op og ned. Det giver et godt lysmiljø til rummet og et godt belyst område foran spejlet. Armaturet tilfører et råt og industrielt look.

To monteringsmuligheder

Lampen monteres på to forskellige måder. Direkte på væggen eller med beslag på toppen af et skab. Beslagene sørger for at armaturet trækkes ud forbi møblet, så det kan sendes lys både ned foran og op. Det trækkes henholdsvis 30 mm ud og 30 mm op, så det kommer fri fra møblet.

Farve

Armaturet er i kvadradisk design i aluminium.

 

 

 

 

 

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.