FAQ - MultiWhite® WiFi Controller og SingleWhite WiFi Controller

Når du installerer controlleren i din Smart Life app, er det vigtigt at din mobil eller tablet har forbindelse til internettet. Derudover, så husk at du skal være koblet til et 2.4GHz net.

Hvis du er flyttet eller har fået nyt internet, skal du installere dine controllere igen.

Du skal connecte din mobil og din controller til et 2.4 GHz internet. 

Ja, det kan du sagtens. Hvis du allerede har installeret 12V LED spots i dine rum og gerne vil kunne styre dem med appen, Google, Amazon eller en Kinetic Switch, skal du blot koble dem til en SingleWhite Controller, og så kan du styre dem.

Du skal altid bruge en ikke-dæmpbar driver, uanset om det er en MultiWhite® eller SingleWhite Controller.

Nej, du behøver ikke at installere Smart Life Appen på din telefon, for at kunne styre dine lys. Hvis du tilkøber en Kinetic Switch, kan du blot installere den til din controller, og så kan du styre lyset. Hvis du kun vil styre lyset med en Kinetic Switch, kan du følge en af disse installationsguides: Forbind Kinetic Switch med MultiWhite Controller  eller Forbind din Kinetic Switch med SingleWhite Controller.

En Wi-Fi controller snakker til din telefon via dit internet, mens en Bluetooth controller skal have forbindelse til Bluetooth. Du kan ikke forbinde en Bluetooth Controller til en Kinetic Switch.

Med en MultiWhite® Controller har du selv mulighed for at indstille farvetemperaturen (Kelvin) på dine spots. Det vil sige, at du selv bestemmer, om der skal være et friskt, hvidt lys i dine rum, eller om der skal være et varmere, roligere varmt lys. Dette kan du indstille flere gange igennem dagen. For eksempel er hvidt lys om morgenen med til at vække os, da den hvide farve forhindre hjernen i at producere flere søvndyssende stoffer. Varmt lys henimod natten hjælper derimod til at falde til ro og opnå en bedre søvn.

Læs meget mere om MultiWhite® her.

En SingleWhite Controller kan ikke indstille farvetemperaturen, men du kan stadig lysdæmpe og tænde/slukke dit lys.

Hvis din Controller er gået i pairing mode, og du gerne vil have det stoppet, skal du lade Controlleren ligge i 5 minutter. Den vil derefter selv gå ud a pairing mode igen.

FAQ - Kinetic Switch MultiWhite® og SingleWhite

Ja, det kan du sagtens. Hvis du allerede har installeret 12V LED spot i dine rum og gerne vil kunne styre dem med en Kinetic Switch, skal du koble dine spots til en SingleWhite Controller og installere en SingleWhite Kinetic Switch til controlleren. Så kan du styre dine spots.

En Kinetic Switch er en trådløs fjernbetjening/kontakt, som hverken har batterier eller ledninger. Derfor skal du ikke oplade kontakten. Hvis du oplever, at den kører langsomt eller ikke svarer, kan du prøve at trykke flere gange i træk på kontakten. På denne måde ”oplader” du den ved hjælp af energien fra trykkene.

Nej, du behøver ikke at installere Smart Life Appen på din telefon, for at kunne styre dine lys med Kinetic Switch. Når du har sat dine lys til controlleren, skal du blot følge denne guide for MultiWhite® og denne guide for SingleWhite. 

Med en MultiWhite® Kinetic Switch har du selv mulighed for at indstille farvetemperaturen (Kelvin) på dine spots. Det vil sige, at du selv bestemmer, om der skal være et friskt, hvidt lys i dine rum, eller om der skal være et varmere lys. Dette kan du indstille flere gange igennem dagen. For eksempel er hvidt lys om morgenen med til at vække os, og den hvide farve forhindre hjernen i at producere flere søvndyssende stoffer. Varmt lys henimod natten hjælper derimod til at falde til ro og opnå en bedre søvn.

Læs meget mere om MultiWhite® her.

En SingleWhite Kinetic Switch kan ikke indstille farvetemperaturen, men du kan stadig lysdæmpe og tænde/slukke dit lys.

Du kan forbinde op til 10 Kinetic Switchs til en Controller. 

Ja, din Kinetic Switch kan godt forbindes til flere Controllere, så du kan styre flere forskellige lys med den.

Når du parrer din Kinetic Switch med din MultiWhite® Controller er det vigtigt at du trykker på begge knapperne på Switchen samtidig. Hvis du kun trykker på den ene af knapperne, er det kun den ene knap på switchen, der virker. For at løse problemet, skal du fjerne din Kinetic Switch fra Controlleren. 

For at frakoble en Kinetic switch fra en controller skal du trykke på Kinetic Switch 5 gange inden for 5 sekunder efter have tændt for controlleren. Bemærk, at alle kinetic Switches, som er parret med controlleren slettes fra controlleren.

Hvis dit lys tænder af sig selv, selvom du slukker det med en Kinetic Switch er det typisk, fordi du har installeret en forkert driver til din controller. Husk at du skal bruge en ikke-dæmpbar 12V driver.