Guides & downloads

Betjening i Smart Life og Tuya app

Loevschall guider i app-funktioner

Vores smartphone er blevet en helt naturlig ting at have inden for rækkevidde – og med telefonen kan du styre lyset i apps som fx Smart Life eller Tuya. Når du betjener lyset via en app, får du som en helt naturlig funktion mulighed for at dæmpe lyset samt en helt masse andre smarte funktioner. Få inspiration og indsigt i de forskellige funktioner i videoerne herunder.

Sådan styrer du SingleWhite lys i Smart Life app

Det er nemt og intuitivt at styre lyset i Smart Life appen. Her demonterer vi, hvor nemt du tænder, slukker og dæmper lyset. 

Sådan styrer du MultiWhite® lys i Smart Life app

Det er nemt og intuitivt at styre lyset i Smart Life appen. Her demonterer vi, hvor nemt du tænder, slukker og dæmper lyset. 

Indstil dine favoritlys i scenarier

Gør det nemt at vælge dine lyskilders favoritposition. Skab forskellige scenarier i appen, som du kan kalde fx aftenstemning, morgenstemning, madlavning eller lignende. Du aktiverer nemt scenen i appen med enkelt tryk eller via stemmestyring: Hey Google: Aktivér morgenstemning.

Lad lyset tænde og slukke automatisk

Når du først har lavet forskellige scenarier, kommer du nemt skridtet videre til automatisk styring af lyset, hvor du kan indstille det til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter ugen igennem. Fordelene er mange; 

  1. Boligen ser aldrig ferie-forladt ud, da lyset tænder og slukker. 
  2. Du kan spare på strømmen, da lyset altid slukker, hvis du ikke selv har fået det gjort. 
  3. Ikke mindst er det bekvemt at lade automatikken gøre arbejdet for dig.

Skab grupper og styr alle lys på samme tid

Har du flere controllere i boligen, kan du oprette grupper og på den måde styre alle lys samtidig. Bemærk, det er også muligt at styre en SingleWhite og en MultiWhite® controller samtidig, hvis du har begge slags lys i boligen.

Lad andre være en del af fællesskabet

Du kan invitere andre til betjene lyset i boligen via appen. Og det kan du roligt gøre – det er kun, hvis du gør dem til administratorer, de kan ændre indstillinger. 

Stemmestyring med Google Home

Stemmekommandoer er ligeledes ved at være en del af vores hverdag, og dit lys får du nemt koblet til stemmestyring. Her viser vi, hvordan du via Google Nest Mini kan betjene lyset med stemmen.