Design dit køkkenlys

Loevschalls lyskonfigurator er skabt som en hjælpende hånd til dig, der skal planlægge lys i dit køkken. 

Når du indretter et køkken, er lyset et væsentligt element. Det gør køkkenet langt flottere og madlavningen langt sjovere. Køkkenet er ofte familiens samlingspunkt og skal kunne udfylde flere funktioner. Når du skal arbejde i køkkenet, har du brug for meget lys. På andre tidspunkter har du brug for mindre lys og ved at kunne dæmpe lyset samt styre farvetemperaturen, kan du skabe den rette stemning morgen, middag og aften.

Vi håber lyskonfiguratoren gør dig klogere på mulighederne med lys. Fællesnævnerne, for alle Loevschalls køkkenlys, er, at du får energieffektive lyskilder i høj kvalitet med markedets bedste farvegengivelse. Så kan du nyde den farverige verden og de friske råvarer.

Med lyskonfiguratoren kan du designe et rum, som matcher dit køkken stilmæssigt og derefter vælge forskellige lyskilder og betjeninger, så du kan blive klogere på dit valg.

Du kan også skabe en indkøbsliste, så du kan se præcis hvilke produkter, du skal bruge til dit lyssystem.

Ja, du må lege med lyset

Nu kan du lege med lyset helt uden at få ballade. Det er netop formålet med vores nye lyskonfigurator, hvor du får syn for sagen i forhold til, hvordan forskellige lyskilder påvirker dit køkken.

Lad mig lege med lyset