3423100102

Kinetic Switch fjernbetjening SingleWhite Hvid

Fjernbetjening til styring af SingleWhite lys. Trådløs kontakt som hverken kræver batterier eller opladning.

Farve

329,00 DKK

Specifikationer

Touch styring
Nej
Trådløs kommunikation
RF
IP klasse
IP67

Dimensioner

Dybde (mm)
17
Højde (mm)
86
Bredde (mm)
86

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Trådløs kontakt
Unik salgsargument 2
Til styring af SingleWhite lys
Unik salgsargument 3
Fungerer som en fjernbetjening
Unik salgsargument 4
Bruger hverken batterier eller anden ekstern strøm
Unik salgsargument 5
Husk tilkøb af controller

Juster lysstyrken

For at få mest mulig glæde af dit LED lys anbefaler Loevschall, at du vælger en løsning, så du kan styre lysstyrken. På den måde kan du skabe den stemning, der er brug for på alle tidspunkter af døgnet.

Kinetic Switch fjernbetjening

Den trådløse kontakt Kinetic Switch fungerer som en fjernbetjening. På fjernbetjeningen kan du styre lysstyrken, tænde og slukke. For at styre lyset med Kinetic Switch har du brug for en controller, som er den enhed, der kommunikerer med kontakten. Controlleren kobler du enkelt sammen med driver og lys.

Ledningsfri og batteriløs

Kinetic Switch bruger hverken batteri eller anden ekstern strøm. Den lever udelukkende af den energi, du som bruger tilfører kontakten, når du trykker på den. Du kan montere den på væggen eller have den liggende i en skuffe eller på bordet - lige som du ønsker.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.