3423100199

Controller Zigbee MultiWhite® 12V

Zigbee controlleren kobles til en Zigbee hub og gør, at du kan styre lyset med app eller fjernbetjening. Til MultiWhite® lys.

559,00 DKK

Specifikationer

IP klasse
IP20
Touch styring
Nej

Dimensioner

Dybde (mm)
17,5
Højde (mm)
38,5
Bredde (mm)
80,4

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Enhed til styring af lys med app eller fjernbetjening
Unik salgsargument 2
Kobles til en Zigbee hub
Unik salgsargument 3
Lyset styres fra dit øvrige smart home-system
Unik salgsargument 4
Tilkobl nemt fjernbetjeningen Kinetic Switch
Unik salgsargument 5
Til MultiWhite® lys

Juster lyset med app, stemme- og tidsstyring

Med Zigbee controlleren kan dit lys kobles til en Zigbee hub. Controlleren taler sammen med Zigbee hubben og gør, at du kan styre lyset fra samme enhed som dit øvrige Zigbee-system. Her kan du justere lysstyrken og farvetemperaturen samt tidsstyre og stemmestyre lyset.

Husk også fjernbetjeningen

Loevschall anbefaler at tilvælge fjernbetjening, som en ekstra betjeningsenhed. På fjernbetjeningen kan du styre lysstyrken og farvetemperaturen samt tænde og slukke lyset. Loevschalls fjernbetjening er en trådløs og batterifri kontakt, som hedder Kinetic Switch. Du kan montere den på væggen eller have den liggende i en skuffe eller på bordet.

Bringer liv til hjemmet

Med tidsstyring kan du få hjemmet til at være i bevægelse, også når du ikke er hjemme. Lyset kan indstilles til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter og på den måde ser hjemmet ikke forladt ud, når du er afsted.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.