3423100089

Controller WiFi MultiWhite® 12V

WiFi-contolleren er den enhed, der styrer dit MultiWhite® lys. Lyset styres via app eller fjernbetjeningen Kinetic Switch.

559,00 DKK

Specifikationer

IP klasse
IP20
Touch styring
Nej

Dimensioner

Dybde (mm)
17,5
Højde (mm)
38,5
Bredde (mm)
80,4

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Enhed til styring af MultiWhite® lys
Unik salgsargument 2
Juster farvetemperaturen, lysstyrken, tænd og sluk
Unik salgsargument 3
Hent appen Tuya Smart eller Smart Life
Unik salgsargument 4
Tilkobl nemt Kinetic Switch fjernbetjening
Unik salgsargument 5
Til MultiWhite® lys

Juster lysets farvetemperatur 

WiFi-controller er den enhed, der kobles sammen med lys og driver, og som gør, at du kan få glæde af dit MultiWhite® lys. Juster lysets farvetempertur fra varm til kold hvid og skab den stemning, du har brug for dagen igennem. Du styrer lyset via en app eller med en fjernbetjening. 

Styr lyset med fjernbetjening

WiFi-controlleren kobles sammen med lys og driver og er den enhed, der kommunikerer med fjernbetjeningen og appen. Loevschalls fjernbetjening hedder Kinetic Switch, og vi anbefaler den som en ekstra enhed til styring af lyset. På fjernbetjeningen kan du styre farvetemperaturen, lysstyrken samt tænde og slukke. 

Med appen kan du tids- og talestyre

Når først du har appen installeret, kan du også gå skridtet videre og indstille lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter eller styre det med stemmen. Du henter appen Tuya Smart eller Smart Life til din telefon.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.