3443456221

Raw spejl 700x600 mm

Enkelt spejl med skjulte ophængsbeslag. Kan vende i begge retninger.
799,00 DKK

Specifikationer

Dimensioner

Højde (mm)
600
Bredde (mm)
700
Dybde (mm)
4

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Enkelt spejl med skjulte ophæng
Unik salgsargument 2
Kan hænge i begge retninger
Unik salgsargument 3
Afstandsstykker sikrer det hænger plant
Unik salgsargument 4
Med sikkerhedsfilm
Unik salgsargument 5
Med facetslebne og polerede kanter

Skjulte ophæng

Med skjulte ophæng og svævende udtryk giver Raw spejlet et rent og enkelt udtryk. Fra badeværelse, entre eller garderobe. Spejlet kan hænge i begge retninger.

Montering

På bagsiden af spejlet monteres beslagene afhængig af hvilken retning, det skal bruges. De medfølgende afstandstykker sørger for at spejlet hænger helt plant med væggen.

Sikkerhedsfilm

Spejlglasset er 4 mm og er udstyret med sikkerhedsfilm, der holder det i et stykke, selvom uheldet skulle være ude, og det skulle gå i stykker. De slebne kanter tilføjer spejlet en flot finish.

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.