NY TREND: Åbne skabe i køkkenet

Indretning med åbne skabe kalder på en skræddersyet lysløsning

Køkkenindretning er konstant i bevægelse, og vitrineskabe er i stor stil på vej ind i indretningen af nye køkkener. Derfor har Loevschall udviklet en lysløsning, der på optimal vis fordeler lyset på tværs af skabet, så der ikke opstår irriterende mørke områder.

Det særlige ved LEDflush er, at den er designet til at kombinere sidelys og hylder, da lyset kun fylder 0,5 mm over skabsoverfladen. Det betyder, at selv glashylder, som ofte efterlader meget lidt plads i siden, kan bruges sammen med LEDflush.

5 længder og skruefri montering

LEDflush findes i fem længder fra 20 cm op til 80 cm og leveres i sæt af to stk., da vi anbefaler at lyset monteres i begge sider af skabet for at give optimalt lys. LEDflush monteres enkelt og skruefrit med smarte clips, som medfølger produktet.

Høj lyskvalitet og gennemtænkt betjening

LEDflush bruger en højeffektiv LED-lyskilde, hvilket resulterer i højt lysudbytte og lavt strømforbrug. Bemærk også, at som med alt andet Loevschall LED lys, er det muligt at dæmpe lyset med vores fjernbetjening “Kinetic Switch” eller via app-styring. 

Kinetic Switch fungerer som en fjernbetjening, hvor du kan tænde, slukke og dæmpe lyset. Fjernbetjeningen lever af sin egen kinetiske energi og skal derfor hverken bruge batteri eller ledning. 

Oplys de åbne skabe og bring liv til køkkenet

Lys bringer stemning og liv til køkkenet. Arbejdsforhold optimeres og særligt i de mange mørke måneder i Skandinavien, er der brug for godt og fordelt lys i alle områder af køkkenet. 

Loevschall leverer produkter til de førende køkkenproducenter, og LEDflush er et produkt, som skal sættes i fra køkkenets oprindelse.

LÆS OGSÅ: Nytænkende lineært lysprodukt giver fleksible længder