800 kunder

Vi har hjulpet mere end 800 kunder til nyt lys.

2.000.000 forsendelser

Mere end 2.000.000 produkter solgt hvert år.

7 lande

Vi har faste kunder i 7 forskellige lande.

Udvalgte cases

Hos Loevschall er vi stolte, af det vi laver. Vi ved samtidig også, at det kan være svært at finde den helt rigtige leverandør, når der skal laves lys. 

Derfor har vi samlet en række af vores gode historier, hvor vi viser og forklarer, hvilken proces andre virksomheder har været igennem sammen med os – og vigtigst af alt, hvilket resultat der er blevet skabt.

Vi går op i co-creation med vores kunder, og vi har de tekniske kompetencer til ikke kun at udvikle lys i samarbejde med dig – men at udvikle godt lys sammen med dig. Det er, det vi kalder; Sammen om det gode lys.

Kontakt os gerne, hvis du skal have udviklet et specielt produkt til din virksomhed eller mangler en funktionel standardløsning. Vi har kapaciteten og kompetencerne til både at være behjælpelige med små og store ordre.

Et øget behov for lys i køkkenet har skabt mere fokus på nye og smarte lysløsninger. I samarbejdet mellem Nobia AB og Loevschall A/S var målet derfor at designe en ny løsning.

Svedberg og det gode lys

Igennem en god kommunikation og projektledelse er vores samarbejde med Svedbergs baseret på stærk viden og gensidig forståelse for hinandens kompetencer. Det har øget forståelsen for hvorfor lys er vigtigt.