Partnering

Fra idé til produkt

Hos Loevschall A/S er partnering en hel central del af vores forretningsmodel. Vores kunder oplever, at de har nogle behov, som ikke kan løses med de standardløsninger, som findes i katalogerne, og det behov vil vi gerne imødekomme.
Vi flytter dit produkt fra skrivebordet og ud i virkeligheden. Hos os har vi de tekniske kompetencer, det kræver at udvikle lige præcis dét produkt, du har behov for. Det gør, at du hos os får større fleksibilitet og flere muligheder for at få et produkt, der har Loevschalls gode lys og høje RA-værdi samt opfylder dine specifikationer for design og størrelse. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at produktet lever op til alle sikkerhedsforanstaltninger.

Når du har et produkt, du ønsker at få udviklet og starter samarbejdet med os, sørger vi for en tæt proces hele vejen fra den første kontakt, til at produktet forlader vores lager. Vores dygtige udviklere sidder i Randers og med vores 3D printer, har vi mulighed for at fremstille prototyper, så du kan godkende produktets specifikationer, inden det bliver sat i produktion i Kina.

Vi har samlet en række cases, hvor vi netop har samarbejdet med kunder om at skabe en unik løsning. Klik her og læs mere. 

"Vi sætter virkelig stor pris på, at vi kan diskutere nye idéer og behov med Loevschall A/S og skabe nye og innovative produkter, som sætter nye standarder på markedet!"
David Boddy
Range manager, Nobia AB

Hos Loevschall A/S har vi samlet en lang række kompetencer under samme tag. Derfor har vi mulighed for at imødekomme alle vores kunders forskellige behov, og sikre en resutatorienteret process hver gang.