NYHED: Loevschall lancerer nytænkende lineært lysprodukt

Modulært system giver op til 6 meter ubrudt lys

Lineært lys giver et flot ensartet lys uden mørke områder. LEDconnect giver dig mulighed for at installere fleksible længder helt op til seks meter. Helt uden at indeholde lange dele, der gør det svært at håndtere. 

Lineært lys er populært, da det giver en uafbrudt lyskilde uden mørke områder, som du kender det fra traditionelle spots. Yderligere bruger LEDconnect en højeffektiv LED-lyskilde, hvilket resulterer i højt lysudbytte og lavt strømforbrug.

Fleksibelt system og nemt at håndtere

LEDconnect er udviklet med det for øje, at produktet skal være nemt at håndtere lige fra transport til samling og montering. Med få artikler og ingen lange dele kan du installere flere meter uafbrudt lys.

Årsagen er det smarte forlængersystem til skinnerne samt monteringskittene, som indeholder alt, du skal bruge til at montere lyset.

LEDconnect består af profiler, som nemt tilpasses den ønskede længde ved at afkorte og forbinde. Derudover et monteringskit, som fås i to varianter og indeholder alt du skal bruge.

Monteringskittet er et komplet kit inkl. LED strip og diffuser, renseserviet, beslag, endekapper, ledningsaflastning, skruer og adaptor. LEDconnect fås i to varianter til montering på overflade eller i fræst spor.

Oplev LEDconnect

Vi har været i studiet for at give dig den bedste mulighed for at forstå produktet og blive guidet i monteringen. Se med herunder for henholdsvis montering på overflade eller i fræst spor.

Montering på overflade

Montering i indfræst spor

Med det nye LEDconnect får du et lineært lysprodukt i Loevschalls høje kvalitet, som giver dig:

· Fleksible længder med modulært system
· Nem installation – ingen uhåndterlige dele
· Montering på overflade eller indfræst
· Høj lyskvalitet og lysudbytte

Du kan se mere om produktet ved at følge nedenstående link.