3470203159

ID-LED Sensor spot 12V

ID-LED 12V spot med indbygget sensor registrerer bevægelser og derved automatisk tænder og slukker lyset.

289,00 DKK

Specifikationer

Indbygget dæmper-funktion
Nej
Energiklasse
G
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
162
Optisk sensor
Nej
Wattage
2

Dimensioner

Højde (mm)
14

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
ID-LED spot med sensor
Unik salgsargument 2
Tænder ved bevægelse
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 95
Unik salgsargument 4
Slukker efter 30 sek uden bevægelse
Unik salgsargument 5
Coverring kan skiftes til andre farver

Tænder ved bevægelse

ID-LED spotten tænder ved bevægelse, hvilket kan være meget bevendt mange steder fra garderobe, entre og viktualierum. Men også i skabe eller skuffer. Lyset slukker automatisk efter 30 sekunder uden bevægelse. 

Markedets højeste lyskvalitet

ID-LED har en meget høj lyskvalitet med en CRI-værdi på over 95. CRI er et farvegengivelsesindeks, som fortæller, hvor godt lyset er til at gengive farver. CRI er rangeret på en skala fra 0 til 100, hvor en høj værdi angiver en god farvegengivelse.

Naturlig varm hvid

Lysets farvetemperatur er på 3000 kelvin, som er et naturligt hvidt lys, der minder om dagslys. Covereringen er i stål, og kan skiftes til både hvid eller sort, hvis det passer bedre til materialet, den skal placeres i.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.