Stella MultiWhite®

Flad aluminiumsprofil med LED lys. Med MultiWhite® lys til at skabe stemning morgen, middag og aften.
Husk tilkøb af WiFi eller Zigbee Controller MultiWhite®.

Antal

Farve

979,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Aluminiumsprofil med MultiWhite® LED lys
Unik salgsargument 2
Juster lysets farvetemperaratur fra varm til kold hvid
Unik salgsargument 3
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 90
Unik salgsargument 4
Børstet overflade giver eksklusivt udtryk
Unik salgsargument 5
Husk tilkøb af Controller MultiWhite®

LED lys i alu-profil

Flad aluminiumramme med indbygget MultiWhite® LED lys. Stella er perfekt til eftermontering af lys, da du får en flot integreret lysløsning uden synlige ledninger. Den børstede overflade på aluminiumsrammen giver et eksklusivt udtryk.

Skab stemning med MultiWhite® lys

Skab en varm aftenstemning eller et koldere opfriskende morgenlys. Lys påvirker din velvære, og med MultiWhite® kan du skabe den stemning, du har brug for dagen igennem. Juster farvetemperaturen fra varm til kold hvid samt skru op og ned for lysstyrken – du kan skabe præcis de lysforhold, du ønsker.

Styr lyset med app eller fjernbetjening

Du styrer lyset via app eller med Loevschalls fjernbetjening Kinetic Switch. På appen og fjernbetjeningen kan du styre farvetemperaturen, lysstyrken samt tænde og slukke. Du kan også anvende den almindelige vægkontakt, og når den anvendes, husker lyset den senste indstilling.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.