3470400583

Skuffelys Venstre

Skuffelys til venstre side med indbygget sensor, så lyset tænder og slukker automatisk. Specialdesignede linser skaber et godt fordelt lys i hele skuffen.
179,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Indbygget dæmper-funktion
Nej
Energiklasse
G
IP klasse
IP20
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
155
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
2

Dimensioner

Dybde (mm)
17
Højde (mm)
24
Bredde (mm)
84

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Skuffelys til venstre side
Unik salgsargument 2
Indbygget sensor der tænder og slukker lyset automatisk
Unik salgsargument 3
Specialdesignede linser spreder lyset og oplyser hele skuffen
Unik salgsargument 4
Lyset er designet, så det ikke skaber blænding
Unik salgsargument 5
Inkl. ledning, kabelkanaler og skruer

Skuffelys med sensor

Få oplyst skufferne med smart og kompakt sensorstyret LED skuffelys. Lys i skufferne giver en ekstra detaljegrad, som gør køkkenet fantastisk at arbejde i.

Godt fordelt lys

Få et godt overblik over indholdet i skufferne med skuffelys, der tænder automatisk, når skuffen åbnes. Ved hjælp af særligt designede linser skabes et jævnt og godt lys i hele skuffen. Loevschall anbefaler lys i begge sider ved skuffebredder fra 80 cm og op.

Klar til montering

Produktet indeholder sidelys til venstre side samt ledninger og kabelkanaler, som hjælper ledningerne om bagerst i skabet. Husk tilkøb af standard driver som passer til skuffelysenes samlede watt-forbrug.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.