3470199519

LEDshape lysbånd 10x10 mm - m/tape 5 meter

Fleksibelt lysbånd til alle steder, du vil montere lys. Formes efter behov. Ingen synlige LED dioder. Med tape.
1.599,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>90
Indbygget dæmper-funktion
Nej
Energiklasse
D
IP klasse
IP65
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
4700
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
25

Dimensioner

Dybde (mm)
5000
Højde (mm)
10
Bredde (mm)
10

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Fleksibelt og bøjeligt lysbånd
Unik salgsargument 2
Ingen synlige LED dioder
Unik salgsargument 3
Monteres med tape, i spor eller med clips
Unik salgsargument 4
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 90

Fleksibelt lysbånd 

Loevschall LEDshape lysbånd giver kreativiteten frit spil. Du får 5 meter bånd, der kan formes og drejes om hjørner, som du vil. Lyset kommer ud gennem forsiden af båndet og er 10 mm bredt. Brug lysbåndet som dekorationslys eller til at skabe en lyskilde, der hvor du har brug for lys. Kan fx bruges til lys under overskabe, hvor du ikke vil bore i skabet. Kan også monteres i et indfræset spor.

Høj lyskvalitet

Du får et lysbånd i Loevschalls høje LED kvalitet uden synlige LED dioder og med en CRI-værdi på over 90. Det sikrer, du får vist de oplyste farver korrekt.

LEDshape kan dæmpes med styring: Se stepguide for sammensætning af produkter.

Montering

LEDshape monteres med tape eller monteringsclips, som fås som tilbehør. Eller klemmes i et indfræset spor. Båndet er 5 meter langt og kan deles i to stykker. Båndet klippes nemt over på de markerede steder, som er placeret med 2,5 cm mellemrum. I hver ende af båndet er en to meter ledning, som du skal forbinde til en driver. Du har da to stykker lysbånd.

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.