Norline Libra Firkantet

Firkantet badeværelsesspejl med lys og sort ramme. To lysfelter i hver side, der kan dæmpes.

Størrelse

1.199,20 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Firkantet badeværelsesspejl med karakteristisk sort ramme
Unik salgsargument 2
To lysfelter oplyser rummet
Unik salgsargument 3
Godt lys til makeup, barbering og styling
Unik salgsargument 4
Høj lyskvalitet

Firkantet spejl med lys og ramme

Libra er et firkantet badeværelsesspejl med karakteristisk sort ramme og to lysfelter, der kan dæmpes. Lyset justeres, tændes og slukkes på touch-feltet på spejlfladen. Spejlet husker seneste position, når du bruger vægkontakten eller tænder igen på touch-feltet.

Høj lyskvalitet

Libra har en høj lyskvalitet, der sikrer, at det der oplyses af spejlet viser farverne korrekt. Farvetemperaturen er varm hvid, som en den mest anvendte lysfarve i skandinavien.

Lys til morgenrutinerne

Et badeværelsesspejl med lys gør morgenrutinerne nemmere og mere behagelige. Du får et godt oplyst område foran spejlet, og lysfelterne giver et godt lys til make-up, barbering og styling. 

DETAIL2403 https://youtu.be/6moUIqUxJ2w https://youtu.be/6moUIqUxJ2w

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.