3443457961

Andorra Makeup spejl

Makeup spejl med x5 forstørrelse og med to muligheder for opsætning - med sugekop eller magnet. Ø150 mm
189,00 DKK

Specifikationer

Dimensioner

Diameter (mm)
150

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Makeup spejl med x5 forstørrelse, sugekop og magnet
Unik salgsargument 2
Monteres på spejl eller glat overflade
Unik salgsargument 3
Nemt at tage med sig og sætte op igen
Unik salgsargument 4
Med sikkerhedsfilm så det forbliver i et stykke, hvis uheldet skulle være ude

Makeup spejl X5 forstørrelse

Andorra makeup spejl med forstørrelse x5 er god til den daglige rutine på badeværelset, når du skal plukke bryn eller lægge makeup. Det er nemt at tage spejlet med sig, hvis det skal bruges andre steder.

Montering med magnet eller sugekop

Andorra makeup spejlet kan valgfrit monteres med sugekop eller magnet. Begge valg gør, at makeup spejlet er let at tage med sig. Vil du bruge magneten klæbes den medfølgende magnetplade bag på badeværelsesspejlet, hvorefter magneten i makeup spejlet tiltrækkes. Skjult og elegant ophængning, og enkelt at tage spejlet frem og tilbage.

Alternativt anvendes Andorra makeup spejl med sugekoppen på en glat overflade.

Med sikkerhedsfilm

Makeup spejlet har sikkerhedsfilm, som betyder, at skulle uheldet være ude, forbliver spejlet i et stykke for din sikkerhed.

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.