3443454249

Garonne væg- og spejllampe

Spejllampe med højt lysudbytte og Loevschalls høje LED kvalitetslys. Tre monteringsmuligheder giver fleksibel anvendelse.
299,00 DKK

Specifikationer

CRI værdi
>95
Energiklasse
G
Frekvens (Hz)
50Hz
Indbygget dæmper-funktion
Nej
IP klasse
IP44
LED farvetemperatur (Kelvin)
3000
Lumen
342
Optisk sensor
Nej
Wattage (total)
4

Dimensioner

Dybde (mm)
142
Højde (mm)
62

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Høj lyskvalitet med CRI-værdi over 95
Unik salgsargument 2
Højt lysudbytte giver godt lys i badeværelset
Unik salgsargument 3
Enkel, rund designlampe
Unik salgsargument 4
Tre monteringsmuligheder
Unik salgsargument 5
Inkl. skruer og beslag

Godt lys til badeværelset

Med Garonne spejllampe får du et godt belyst område ved og omkring spejlet. Lampen har et lavt energiforbrug i forhold til det høje lysudbytte og leverer lys i en meget høj kvalitet.

Tre monteringsmuligheder

Garonne kan installeres på tre forskellige måder. Installér den på kanten af et spejl, på toppen af et skab eller på væggen.

Kvalitetslys

Garonne har en meget høj lyskvalitet, som betyder, at spejllampen gengiver farver korrekt, hvilket er ekstra vigtigt i badeværelset. Den har en CRI-værdi på over 95. CRI er et farvegengivelsesindeks, som fortæller, hvor godt lyset er til at gengive farver. CRI er rangeret på en skala fra 0 til 100, hvor en høj værdi angiver en god farvegengivelse.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.