LEDconnect Alu profil

LEDconnect aluprofil til montering af lineært lys. Bruges med LEDconnect monteringskit.

Længde

69,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
To profil-længder
Unik salgsargument 2
Tilpasses til ønskede længde
Unik salgsargument 3
Forlænges med klikbeslag
Unik salgsargument 4
Saml LEDconnect på arbejdsdbordet
Unik salgsargument 5
Monter færdig løsning

Lineært lys i fleksibel længde

Lineært lys giver et smukt ensartet lys på hele overfladen. Brug LEDconnect under skabe eller hylder. LEDconnect tilpasses nemt til den længde, du har brug for.

Kliksystem

Aluprofilen skæres til længde, forlænges og monteres med lys, hvorefter den færdige løsning nemt løftes op og monteres under skabet.

Universalbeslag

Du anvender et universalbeslag, som både bruges til at koble profilerne sammen og til at montere den færdig lysprofil under skabet.

DETAIL2695 https://youtu.be/jOSRgyPZQ0w https://youtu.be/jOSRgyPZQ0w

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.