Lagan NextGen Væg- og spejllampe Sort 300 mm

Slank aflang spejllampe med tre monteringsmuligheder og et godt fordelt lys.

Farve

Længde

599,00 DKK

Specifikationer

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
Slank og elegant spejllampe
Unik salgsargument 2
Giver et godt fordelt lys
Unik salgsargument 3
Kvalitetslys med CRI værdi over 90
Unik salgsargument 4
Tre monteringsmuligheder - væg, spejl eller over skab
Unik salgsargument 5
Alle beslag medfølger

Aflang og minimalistisk spejllampe

Med lagan NextGen spejllampe får du et godt belyst område ved og omkring spejlet. Den aflange form sikrer lyset spredes pænt over badarrangementet. Den slanke form giver et elegant og enkelt udtryk, der passer godt til den Skandinaviske indretning.

Tre monteringsmuligheder

Lagan NextGen kan monteres på tre forskellige måder. Monter den på kanten af spejlet, på toppen af et skab eller på væggen. Alle beslag medfølger.

Kvalitetslys

Lagan NextGen har en høj lyskvalitet, som betyder, at spejllampen gengiver farver korrekt og sikrer et godt og nartuligt lys, hvilket er ekstra vigtigt i badeværelset, hvor du har dine daglige morgen- og aftenrutiner.

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.