WiFi Controllere: Enheden kan dæmpes på sekundærsiden ved hjælp af en WiFi Controller til SingleWhite eller MultiWhite® . Når du har installeret WiFi Controlleren kan du styre enheden via din mobil, Google/Amazon eller med en trådløs fjernbetjening. Bemærk, WiFi Controllere skal tilsluttes ikke-dæmpbare drivere. 

Se en video om WiFi Controllere her. 

Smart Home: Enheden kan blive en del af dit Smart Home og derfor styres ved hjælp af Google Home eller Amazon Alexa. Det giver dig blandt andet mulighed for at stemmestyre dit lys. Du skal koble din enhed til en MultiWhite®  Controller eller en SingleWhite Controller, for at kunne integrere det i dit Smart Home. 

SingleWhite Kinetic Switch: Enheden kan styres med en SingleWhite Kinetic Switch, når du har koblet en SingleWhite WiFi Controller til enhedens driver. En Kinetic Switch er en trådløs, batteriløs fjernbetjening. Installationen er nem og du behøver ingen dyre elektrikerregninger for at sætte denne enhed til. Læs mere om SingleWhite Kinetic Switch her eller se en hurtig video om fjernbetjeningen her. 

MultiWhite® Kinetic Switch: Enheden kan styres med en MultiWhite®  Kinetic Switch, når du har koblet en MultiWhite®  WiFi Controller til enhedens driver. En Kinetic Switch er en trådløs, batteriløs fjernbetjening. Installationen er nem og du behøver ingen dyre elektrikerregninger for at sætte denne enhed til. Læs mere om MultiWhite®  Kinetic Switch her eller se en hurtig video om fjernbetjeningen her. 

Bluetooth Controller: Enheden kan styres med en MultiWhite®  Bluetooth Controller, som kobles til en ikke-dæmpbar driver. Når enheden og Bluetooth Controlleren er koblet sammen, kan du hurtigt og nemt styre dine lys. 

App-styring: Enheden kan styres via en App på din mobil, når du har koblet enheden til en WiFi Controller eller en Bluetooth Controller. 

Dæmpning på primær siden: Enheden kan dæmpes på primærsiden. Dette kræver at du kobler enheden til en traditionel, dæmpbar stikkontakt. 

Ingen dæmpning: Enheden kan ikke dæmpes.

MultiWhite®: Enheden har MultiWhite® lys. Det betyder, at du kan styre lysets farvetemperatur (Kelvin) fra varm hvid til kølig hvid. Læs meget mere om MultiWhite® her. 

SingleWhite: Du kan ikke skifte farvetemperaturen (Kelvin) på denne enhed. 

Sensor: Enheden har en indbygget sensor, der kan registrere bevægelser og derved selv tænde/slukke.

Ra-Værdi: Enheden har en høj Ra-værdi. Læs mere om hvad Ra-værdien betyder for dig her. 

LED: Enheden har LED lys, hvilket betyder at du sparer en stor mængde energi i forhold til de traditionelle halogen- og glødepærer. 

12V: Enheden er 12V og kompatibel med andre 12V enheder.

350mA: Enheden er 350mA og kompatibel med andre 350mA enheder. 

Touch: Enheden har en eller flere touchknapper, der kan dæmpe og tænde/slukke enheden. Hvis enheden har MultiWhite®, kan der også være touchknapper, der styrer farvetemperaturen.